Dineren bij Kempers Watersport

Bij Jachthaven kempers watersport in Aalsmeer kunt u het gezellige restaurant Bij Jeff & Steve te vinden. Op een top locatie in deze haven met uitzicht over de Westeinderplas en alle dobberende boten, kunt u heerlijk dineren. Wij hebben twee 3 gangen menu’s samen gesteld. In combinatie met deze gerechten hebben wij ook bier en wijnarrangementen samen gesteld. Deze smaakvolle gerechten en bieren en wijnen veranderen regelmatig.

Deze maandelijks wisselende menu’s zijn natuurlijk niet het enige wat wij aanbieden. Alle favorieten gerechten van onze gasten staan op onze á la carte kaart. Wij kijken wat het best verkoopt. Verkoopt dit beter dan één van de gerechten op onze á la carte kaart? Dan zetten wij dit op de á la carte kaart. Zo hebben wij altijd gerechten op de kaart die de meeste mensen kunnen waarderen. Uiteraard kunt u bij ons ook een heerlijke saté of Chuck & Cheeck burger eten. Met onze bordgarnituren en onze mooie opgemaakte borden blinken wij uit.

Dus vaart u vaak op de Westeinderplas, woont u in de buurt of heeft u een afspraak bij Kempers watersport. Kom dan een kijkje nemen bij ons in het restaurant en ervaar het zelf. Wij hebben de formule voor een heerlijke avond.