Diner in Aalsmeer

Dankzij jaren lange ervaring in verschillende (top)restaurants zijn Jeff & Steve in staat om iedere gast te laten genieten van smaakvolle gerechten en goede service. Met een uitzicht over alle boten en de Westeinderplas is het met een relaxte en ontspannen sfeer heerlijk vertoeven. Het gezellige bedienend personeel serveert op een ontspannen, vrolijke manier de mooiste gerechten.

Op een prachtige locatie aan de Westeinderplas te Aalsmeer is ons mooie restaurant te vinden. Het kan verwarrend zijn, u rijdt naar restaurant Bij Jeff & Steve richting Leimuiden, maar dit is correct. Ons restaurant ligt nabij Leimuiden en Kudelstaart. Bij ons op het terrein bent u in Aalsmeer, maar rijdt u de weg weer op dan bent u in Leimuiden. Bij ons dineren is één van de vele mogelijkheden. Wij zijn geopend voor lunch-borrel-diner-feesten-high tea-catering. Bij Jeff & Steve is het genieten met een hoofdletter G.

Onze locatie is op het terrein van Kempers Watersport. Bent u opzoek naar een boot dan moet u zeker even kijken op de website, want Kempers watersport heeft veel te bieden kijk op: www.kemperswatersport.nl voor meer informatie.