Evenementen

U kunt bij Jeff & Steve ook terecht voor uw evenementen.

Zakelijk bij Jeff en Steve

Zakelijk

Een vergaderarrangement met koffie, verse broodjes en smakelijke zoetigheden of een zaken diner van 3 of misschien wel 6 gangen? U geeft u wensen aan en wij hebben de kwaliteit om u volledig te ontzorgen.

vergaderen bij Jeff en Steve

Vergaderen

Wilt u even weg uit de drukte op kantoor? Vergaderen in een ontspannen sfeer in een rust gevende omgeving, waarbij alles vol overgave voor u geregeld wordt. Dat kan Bij Jeff & Steve. Wij zitten in een prachtige haven met Schiphol op nog geen 10 minuten afstand.

feest vieren bij Jeff en Steve

Privé feest

Heeft u iets te vieren of wilt u met een gezellige groep mensen samen komen? Dan is ons restaurant de perfecte locatie! Wij hebben een prachtig grote bar met uitzicht over de haven en een ruime zaal die aansluit aan de bar, ideaal voor een mooi feest

Trouwerij bij Jeff en Steve

Trouwen

Trouwen met uw grote liefde is toch wel een van de mooiste dagen van uw leven. Deze moet onvergetelijk voor u zijn. Bij Jeff & Steve begrijpt dat maar al te goed! Wij verzorgen het eten, drinken en de service tot in de puntjes voor u.

Catering bij Jeff en Steve

Catering

Catering bestellen in de regio: Leimuiden, Aalsmeer, kudelstaart, De kwakel, Nieuw/Vennep of Schiphol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Jeff en Steve High-Tea

High-tea

Bij Jeff & Steve is het uiteraard ook mogelijk om te genieten van een heerlijke, geheel verzorgde high tea. Onze high tea is met zorg samengesteld. Een mooie balans tussen hartig en zoet.