Een verzorgde catering

Catering bestellen in de regio: Leimuiden, Aalsmeer, kudelstaart, De kwakel, Nieuw/Vennep of Schiphol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden: Broodjes buffetten, warme buffetten, koude buffetten, dessert buffetten, koude & warme hapjes, high tea’s en Hors d’oeuvre’s. Dit is allemaal mogelijk vanaf 18 personen.

In het Pdf-bestand staan een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

catering-buffet-Jeff-en-Steve

Genieten zonder zorgen

Wij bezorgen de gewenste catering op tijd bij u, wij zorgen dat het mooi gepresenteerd wordt en dat het heerlijk smaakt en wij halen alles weer vuil op. Zo heeft u geen zorgen om het eten. Onze chef kok Jeff weet er altijd weer een smakelijk feest van te maken. Het smaakt niet alleen lekker, de opmaak is ook om van te genieten.

prachtige-catering-Jeff en Steve

Catering op maat

Naast de standaard catering die wij aanbieden kunnen wij natuurlijk ook catering op maat voor u maken. Geef uw wensen, budget en doelstelling voor de catering aan en wij maken een passend voorstel voor u. Vul hieronder het contact formulier in.

    Deze site wordt beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van kracht.