Feesten bij Jeff en Steve

Heeft u iets te vieren of wilt u met een gezellige groep mensen samen komen? Dan is ons restaurant de perfecte locatie! Wij hebben een prachtig grote bar met uitzicht over de haven en een ruime zaal die aansluit aan de bar, ideaal voor een mooi feest. Er zijn veel (gratis) parkeerplekken

Van wel bekende snacks tot luxe hapjes, wij maken er één groot feest van voor u. In het Pdf-bestand staan een aantal voorbeelden van mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij ook iets voor u op maat maken. Het maximale wat wij kwijt kunnen bij de bar inclusief de zaal is 100 personen. Wilt u liever alleen uw feest geven aan de bar? Dan hebben wij plek voor 30 couvert!

alcohol-bar-Jeff-en-Steve

Vier jouw feest bij ons!

Met genoeg parkeerplek voor iedere feestganger, een locatie aan het water, vlakbij de A4 een centraalpunt voor velen. Maakt onze locatie tot een super locatie voor een feest! Komt u net als velen uw feest bij ons vieren?

Jeff-en-Steve-Whisky

Vier op jouw manier

Laat ons weten hoe u uw feest voor u ziet. Wij kunnen alles tot in de puntjes verzorgen. Mag het super luxe en over de top? Of geeft u liever een rustig feest met een walking diner? Wat dacht u van een kroegfeestje met bitterballen en lekkere snacks en gezellige kroegmuziek? Wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

    Deze site wordt beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van kracht.