Goede zaken doen bij Jeff en Steve

Een vergaderarrangement met koffie, verse broodjes en smakelijke zoetigheden of een zaken diner van 3 of misschien wel 6 gangen? U geeft u wensen aan en wij hebben de kwaliteit om u volledig te ontzorgen. Wij hebben een ruime zaal tot onze beschikking waarbij een beamer en scherm aanwezig zijn. Er is ruimte voor 20 personen in U-vorm en 28 personen in klaslokaal opstelling. Naast deze zaal hebben wij een prachtige gezellige bar waar u ook heerlijk kan na borrelen met uitzicht over de haven. De zaal is voor de hele dag te huur voor €150,-.

business bij Jeff en Steve

Business lunch of diner

Zakelijk lunchen, dineren of borrelen? Verras uw zaken relaties dan met een pracht locatie aan het water. Dat op nog geen 10 minuten van Schiphol te vinden is. Geen gedoe om parkeerplekken, want die zijn volop aanwezig en ook nog eens gratis.

Wij bieden twee 3 gangenmenu’s aan die iedere maand wisselen. Hierbij verrassen wij u qua smaak en presentatie. Natuurlijk hebben wij ook smakelijke lunch gerechten. Hiermee maakt u zeker indruk op uw zakenrelaties.

goede zaken bij Jeff en Steve

Waar zakelijk en plezier elkaar ontmoeten

Ons restaurant staat in de haven bij Kempers Watersport. Hier is het ook mogelijk om een boot te huren, te watersporten en te ontspannen. Het combineren van ontspannen, activiteiten en zakelijke besprekingen is goed voor de werk sfeer. Wij kunnen daar samen met Kempers Watersport een steentje aan bijdragen.

    Deze site wordt beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van kracht.