Bij Jeff & Steve heeft Brasserie-bar Kempershoek overgenomen

De Herenweg 100A te Aalsmeer heeft een lang verleden. Te beginnen met restaurant Plasmeijer is een begrip in Aalsmeer en omstreken. Meer dan twintig jaar heeft dit restaurant op deze locatie bestaan. Met hart en ziel hebben zij iedere gast het naar de zin proberen te maken. We krijgen dan ook veel reacties van onze gasten over restaurant Plasmeijer. Onze gasten hebben er positieve herinneringen bij.

Na de succes jaren van Plasmeijer heeft een andere ondernemer geprobeerd een succes te maken van deze locatie. Het restaurant had de naam Brasserie-bar Kempershoek. Na één jaar proberen te slagen op deze top locatie, hebben ze de handdoek in de ring gegooid. Ze konden het niet waarmaken.

Tijdens de mooie zomer van 2018 heeft het pand leeg gestaan. Erg zonde voor de haven en ook voor alle omwonende mensen die nu een restaurant minder voor het uitkiezen hadden. Totdat Jeff & Steve, twee jonge ondernemers met veel horeca ervaring in verschillende restaurants, hun kans zagen. Vele maanden van voorbereidingen, opknappen en schoonmaken om vervolgens de stap te maken en hun eerste eigenzaak te openen. Sinds één maart 2019 zijn zij de eigenaar van het pand op de Herenweg 100A. Er worden smaakvolle gerechten gemaakt en u wordt bediend met een lach. Wij doen er alles aan om u te laten genieten. Bij Jeff & Steve kunt u terecht voor lunch, diner, high tea, vergaderingen, borrels, feesten en partijen. Met een mooi uitzicht over de Westeinderplas is het heerlijk vertoeven bij ons.

U bent bij ons van harte welkom. Wij hopen samen met u nog meer mooie herinneringen te maken op deze locatie. Kijk gerust even verder op onze website voor de menukaart en meer informatie. Wie weet tot snel!